Suka Kumpul Fridge Magnet | Jom Magnet

Suka Kumpul Fridge Magnet

Anda mempunyai hobi mengumpul fridge magnet? Suka dengan Fridge Magnet?

Sekarang dah jadi trend untuk setiap orang yang melancong mesti akan beli Fridge Magnet (FM) untuk buat kenangan atau souvenir. Tidak kisah samada melancong dalam atau luar negara, kita mesti akan beli souvenir Fridge Magnet untuk diri sendiri dan juga hadiah buat kawan-kawan dan ahli keluarga. Orang kata walaupun jalan jauh tapi ingatlah pada kawan-kawan dan family kan…

Apa kelebihan kumpul Fridge Magnet ni? Banyak kalau nak senaraikan kelebihan kumpul Fridge Magnet ni. Antaranya ialah sebagai dekorasi peti sejuk. Pada biarkan ruang peti ais kosong, elok jugak kalau kita hiaskan peti sejuk dengan Fridge Magnet tempat-tempat percutian yang kita pernah pergi. Terubat sikit kenangan pada tempat melancong tu kan. Paling tidak pun tersenyum seorang diri bila tengok Fridge Magnet tu setiap kali buka peti ais..hehe

hobi kumpul fridge magnet

Dekorasi peti sejuk dengan Fridge Magnet gambar keluarga….

suka kumpul fridge magnet

Selain peti sejuk, boleh juga hiaskan ruang kerja/cubicle di pejabat…

Tahukah anda yang kini anda boleh magnetkan gambar anda? Gambar percutian korang yang cantik- cantik boleh ditukarkan jadi Fridge Magnet. Bukan terhad pada gambarbercuti sahaja, gambar-gambar yang lain pun boleh di magnetkan. Gambar kahwin, tunang, hari jadi, hari raya mahupun gambar selfie. Pendek kata semua gambar boleh di fridge magnetkan.

Yang bestnya, boleh custom kan fridge magnet bergambar / photo magnet itu mengikut tema dan saiz yang anda inginkan. Selain itu, Custom Fridge Magnet atau Photo Magnet ni dalam bentuk ruber, tahan lama. Jadi anda tidak perlu risau tentang pecah kalau terjatuh.

Disini, kami sertakan contoh-contoh gambar-gambar yang telah ditempah menjadi Fridge Magnet atau Photo Magnet:

koleksi peribadi family. jom magnet

Gambar anak-anak yang comel sesuai di jadikan Fridge Magnet.

photo magnet bercuti vacation korea 2015 jommagnet.com

Gambar kenangan percutian ke Korea yang di abadikan dalam bentuk Fridge Magnet

photo magnet raya jommagnet.com

Gambar Raya di jadikan Fridge Magnet ini sesuai di hadiahkan kepada ahli keluarga

customised fridge magnet jommagnet

Gambar Baby yang comel sangat sesuai di jadikan Photo Magnet.

Untuk anda yang sudah tertawan hati dengan Customised Fridge Magnet ini bolehla isi borang tempahan anda di sini atau hubungi kami di 019 333 4375 / 019 659 2605 atau emailkan gambar anda ke jommagnet@gmail untuk di magnetkan.

Tunggu apa lagi? JomMagnet

P/S : Jangan Lupa LIKE Facebook kami untuk artikel dan promosi-promosi terkini Jom Magnet.

Leave a Reply