💛💛💛 Kenangan-kan Memori Indah Anda Dengan Photo Magnet 💛💛💛

Usah biarkan gambar yang cantik di simpan dalam komputer, handfon atau Facebook! Gunakan gambar kegemaran anda sebagai dekorasi ruang tamu dan tempat kerja. Anda tidak perlu lagi menggunakan gam atau pita pelekat untuk dekorasi rumah atau pejabat anda.

Jom Magnet-kan gambar kegemaran anda untuk tatapan setiap hari dengan photo magnet yang sesuai untuk dilekatkan di mana sahaja, dari pintu peti ais rumah hingga ke desktop komputer atau sebarang permukaan besi.

Kajian menunjukkan bahawa gambar boleh menaikkan mood anda, jadi mengapa tidak papar dan tengok gambar selalu? Beberapa keping gambar yang disusun rapi boleh mengubah rupa bilik anda.

Kini anda boleh tukarkan gambar anda yang cantik menjadi Fridge Magnet atau Photo Magnet. Photo magnet ini amat sempurna untuk diabadikan gambar potret keluarga serta saat percutian paling indah atau juga sebagai door gift untuk event reunion bersama sahabat handai yang pastinya akan kelihatan menakjubkan untuk dilihat setiap hari.

Kami menerima tempahan photo magnet secara online di Malaysia. Made in Malaysia!

Dapatkan photo magnet yang menarik ini yang boleh dicetak dalam 8 jenis pilihan magnet yang boleh dipilih berdasarkan kesesuaian pilihan anda seperti :

✔ Segiempat Sama
✔ Segiempat Tepat
✔ Bulat
✔ Oval
✔ Love